На Вашето внимание


Описание на имота

Предлагаме за продажба атрактивни имоти в с.Вещица.Имота който ви предлагаме се състои от дворно място с площ от 8000кв.м ведно с построените в него:
*масивна двуетажна къща със следното разпределение: на 1-вия етаж кухня, трапезария и една спалня.На вторият етаж три спални, хол и баня с тоалетна.Дограмата е дървена,но много запазена.
*къща за гости със следното разпределение: голямо мазе, разположено под цялата къща; На приземния и основния етажи са разположени три спални и баня с тоалетна.
*стопанска постройка състояща се от реновирано помещение, което се използва като кът за отдих и забавление.
*други две стопански постройки който са реновирани и предвидени за отглеждане на животни.
Селото се намира на около 8 км северозападно от град Белоградчик и 40 – 41 км югозападно от град Видин.Климатът в района е умерено-континентален със сравнително студена зима и горещо лято. Средната надморска височина достига 311 м.Селото е електрифицирано и водоснабдено. Има частично асфалтирани улици, улично осветление, покритие на мобилните оператори и автобусен транспорт до общинския център и околните села. През югоизточната половина на селото протича Салашката (Вещицката) река.В района на село Вещица са разположени:
Белоградчишките скали – може би най-известните скални феномени в България, които са част от Стоте национални туристически обекта. Намират се на около 13 км югоизточно.
Пещерата „Магурата” е разположена на около 17 км североизточно. Тя е една от най-красивитe в страната, също част от Стоте национални туристически обекта.
Раковишкият манастир "Св. Троица" се намира на 23 км северозападно. Основан е през X-XI век, а след падането на България под османска власт запада. Възстановен е през XVII в. от Св. Пимен Софийски, но в края на XVIII в. е опожарен. Понастоящем е реставриран и постоянно действащ.Белоградчик е сред атрактивните туристически обекти на България. Предлага възможности за излетен, пещерен и конгресен туризъм, алпинизъм, лов и риболов, спорт и астрономически наблюдения.

Детайли
Код на обявата9056
Тип обявапродава
МестоположениеВидин област, гр.Белоградчик
Тип имоткъща
Тип строителствоплоча
Цена38000 EUR
Площ160 м2
Етажност2

 07.04.2021

  • 160 м2
  • къща
  • Видин област
38000 EUR