На Вашето внимание


Описание на имота

Предлага се за продажба дворно място с площ от 1200кв.м ведно с построената в него двуетажна къща тип вила(плоча) с площ от 140кв.м.Къщата се намира в село Калина.Имота има следното разпределение:
* 1-ви етаж са разположени:
- стая(кухня)-пода е балатум,стените боядисани с латекс
- баня и тоалетна ведно
* 2-ри етаж са разположени:
- кухня-пода е на замазка,стените боядисани с латекс,
- хол-пода е на замазка,стените боядисани с латекс
- баня и тоалетна ведно - фаянс и теракот
*3-ти мансарден етаж са разположение:
- хол
- две спални
На 1-виет етаж има печка на дърва с водна риза за вторият етаж на който са монтирани два алуминиеви радиатора и бойлера е свързан със серпентина.На вторият етаж има страхотен балкон от който се отваря прекрасна гледка. Балкона е с дървен навес и зидано барбекю. Към имота има голям гараж с канал и приземно помещение изба.Отремонтиран покрив с изолация(черна асфалтова хартия и ондолин тип керемида).Здрава дървена дограма. Къщата е плоча с 13 колони. Външна изолация със стиропор 15см. Направена е и подпорна стена от бетон около целият имот(на всеки два метра "петии").В дворното място е разположена и селскостопанска постройка на два етажа с площ от 140кв.м.Петното под постройката има разрешително за строеж.Плодни дръвчета и асми сорт кабарне.
Село Калина се намира в красива местност. На изток от него е разположена красива гора. Между нея и селото минава коритото на пресъхнала някога река. Има малък язовир.Само на 15 км от административния град Видин. Имотът е разположен в изключително спокоен район, недалеч от магазини, кафенета, здравна служба. Мястото е подходящо не само за почивка и релаксация, но и за отдих и целогодишно живеене поради климата и чистия въздух. Има прекрасни гледки към природата. Районът е подходящ за селски туризъм и планинарство.

Детайли
Код на обявата9076
Тип обявапродава
МестоположениеВидин област, с.Калина
Тип имоткъща
Тип строителствоплоча
Цена72000 BGN
Площ140 м2
Етажност2

 12.08.2022

  • 140 м2
  • къща
  • Видин област
72000 BGN